North 13.5 joggevogn

Hej på er!

Förut idag så var jag på posten och hämtat ut en sprillrans ny North 13.5 joggingvagn! Jag har ju tjatat om att jag vill komma igång med träningen och vad är inte bättre start då än att skaffa sig en springvagn så att man kan springa istället för att promenera när man är ute med sin bebis?

North_joggevogn

Jag hade aldrig någon springvagn med Filip och jag kommer ihåg hur jag irriterade mig över att jag bara kunde gå med honom i vagnen och det var ofta som jag önskade att jag kunde jogga, men det gick ju inte med en vanlig, klumpig vagn. Så nu denna gången tänkte jag att jag skulle prova mig på det här med joggingvagn och beställde en från Jollyroom.no.

jollyroom.no_joggevognJag har aldrig provat att vara ute och springa med vagn förut, så det blir en ny upplevelse för mig. Men det verkar vara en stabil vagn med stora hjul som förhoppningsvis rullar lika fort som jag springer 😉

bromsar_springvagn

Sen har vagnen även en handbroms som man kan använda sig utav om det går för fort i nedförsbackarna. Vagnen har förvaring under sittdelen, vilket är suveränt om det är ting som ska med när man går ut på tur. Sen är det även möjligt att ha flera lägen på sittdelen och det är ju väldigt bra om barnet skulle somna och vill byta från sittande position till liggande.

recension_joggingvagnNu kliar det nästan i benen på mig så mycket som jag har lust att komma ut och springa med min lilla älskling. Men tyvärr så måste jag vänta tills jag säkert är återställd efter förlossningen. Jag ska höra med läkaren när jag går på 6 veckorskontroll vad han säger, men vad jag har hört så måste man vänta minst 3 månader!! Gaah. Jaja, tiden går fort och fram tills dess så ska jag i alla fall prova att gå raska promenader med vagnen.

Om en liten stund ska jag hämta Filip på dagis och åka iväg och möta upp M när han slutat jobba. Förhoppningsvis kan vi hämta dörren idag och sen måste vi storhandla inför helgen, samt köpa tacos till ikväll! Mums, älskar tacofredag framför Idol 😉

 

Sponsrat inlägg

3 reaktioner på “North 13.5 joggevogn”

 • Åh! Skriv gärna mer sen när du får springa hur det är! 🙂 Jag började när hon var 3 eller 4 månader och det gick bra men det är klart att det är individuellt. Men så jäkla skönt när jag väl kom igång 🙂

  OSLOFRU SVAR:
  Absolut!! 😀

 • mimmi skriver:

  Men tacos/nachos är ju bara ett måste idag.
  Här dukar vi upp med tillbehör, tortillabröd och nachochips. Ett glas rött till maten. Idol så klart.
  Älskar fredag! !
  Kram

  OSLOFRU SVAR:
  Så mysigt 😀 Kramar

 • maris skriver:

  Jag har hört sex månader :O Men jag började också lite tidigare 😉 Ta det försiktigt bara så att du inte kör igång för fort och drar på dig skador!

  OSLOFRU SVAR:
  Ok! Jag tror jag började efter tre månader med Filip. Men tror verkligen det är viktigt att vänta tills kroppen läkt helt 😀 Kram på dig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *