Första besöket

Det gick jättebra hos helsesyster idag med Oskar. Han hade växt superfint och vägde nu 5200kg, så nu är jag övertygad om att min mjölk räcker till och att han får i sig tillräckligt. Eftersom jag inte hade några direkta frågor så pratade vi mest om hur vi haft det den första tiden tillsammans och vad som kommer ske nu framöver. Det var ett trevligt första möte och jag ser faktiskt fram emot att få åka dit igen. 🙂OskarNär vi kom hem sen igen så ringde min mamma och ville snacka, så då passade vi på att gå en promenad under tiden och nu kom vi precis hem igen. Oskar sovers om en stock så jag tänkte att jag skulle plocka i ordning här hemma så att det inte ser ut som ett bombnedslag när M kommer hem från jobbet och efter det måste vi åka och handla. Sen får vi se vad vi gör i eftermiddag, men solen skiner så jag tänkte kanske att vi kunde göra i ordning poolen för vinterstängning. Vi skulle egentligen ha gjort det för typ en månad sen men det har helt enkelt inte blivit av. Men nu kanske vi skulle passa på när det är så fint väder och relativt varmt i luften, vem vet, kanske jag tar ett sista dopp för året? Det hade ju inte varit helt fel om man kan bada så sent som i Oktober faktiskt så vi får se om jag kanske hoppar i! 😉

Jag kollade tillbaka i bloggen och såg att jag gjorde sista doppet den 3 september förra året. Då var jag ljusare i håret och vältränad, tänka sig så mycket som kan ske på ett år. 😉 (du kan läsa inlägget som jag pratar om HÄR)

2 reaktioner på “Första besöket”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *