Light and Space

Hej på er!

Här har ni gårdagens outfit som lovat. 🙂

outfit_marc_jacobs

Tröjan är mjuk, skön och sitter som en smäck. Kanske inte helt min stil egentligen, men jag tycker det är kul att variera och prova nya stilar ibland. Och vad är det man säger ”Allt klär en skönhet” 😉

outfit

Det är så skönt nu på hösten när man kan med endast tröja ute. Man får passa på att vara ute och njuta av det fina vädret och dom sköna höstdagarna innan det blir för kallt och man måste klä sig lager på lager utan att frysa ihjäl..outfitTröja – Marc By Marc Jacobs, Byxor – Bik Bok, Skor – Zara

fashion_blogg

Nu ska jag och minstingen åka iväg till stan en sväng. Vi ska, bland annat, köpa gipsavgjutning så att vi kan göra avtryck av Oskars fötter. Vi gjorde det med Filip när han var en månad gammal, så vi tänkte att det kunde vara roligt att göra med lillebror också. Han fyller för övrigt 1 månad på torsdag, så därför vill jag ha allt klart tills dess. Vi har precis ammat färdigt här, så nu ska vi bara byta blöja och sen sticka iväg. Hörs lite senare igen.

Kram och hej så länge!

4 reaktioner på “Light and Space”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *