Skrubbsår

Godmorgon!

Igår när min man kom och hämtade Filip på förskolan så möttes han av en sårig kille. Som tur är så är inte min man lika känslig som mig och kunde behålla lugnet, men visste att jag skulle reagera och ringde hem för att varna mig. Dock hade jag inte sett telefonen och mitt i min matlagning så ringde det på dörren. Vem kunde det vara? Jo, det var M som sa ”Bli inte helt förtvivlad nu, men Filip har trillat i barnehagen (förskolan) och det är ingen fara med honom, han har bara lite sår i ansiktet.” Jag svarade – ”Men herregud!! Var är han!?” M – ”Ta det lugnt nu, han är i bilen”

Hehe, självklart blev jag rädd när M varnar mig, men det var ingen större fara med honom som tur var. Han är en stor och stark pojke som tur är och grät bara en kort stund innan han kom över att han slagit sig.

familjHan hade bara råkat trilla i sandlådan och inte hunnit ta fram armarna och därför landat på huvudet. Självklart gjorde det ont i hela kroppen på mig när jag såg honom, men han verkade inte ha ont av det alls och känner jag min vilda lilla pojke rätt så är inte detta första gången han slår sig sådär. Men både igår och idag har Filip fått lite extra kärlek från min sida eftersom jag tycker så synd om hans lilla näsa. Trots att det inte var något allvarligt så börjar man ändå tänka vad som faktiskt kan hända om man inte är försiktig. <3

Idag har vi varit vakna en stund och sitter vid matbordet nu och myser och äter lite frukost. Vi ska snart göra oss i ordning för ännu en dag på förskolan och sen ska jag och minstingen till Amanda och Alma igen.

Hörs lite senare igen. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *