En värmande pälsfilt

Klockan är bara 11 på morgonen, men för mig känns det som att en hel dag har gått. Men jag antar att det blir så när man går upp innan klockan ens är 6 på morgonen och det fortfarande är mörkt ute. När solen sen går upp vid sjutiden så börjar dagen på riktigt och nu tre timmar senare så har jag fått gjort så mycket att jag nästan känner mig klar för kväll, men så är det inte ens dags för lunch än.. Speciellt det där med tiden, när man vill att tiden ska gå så står den still och när man vill att den ska stå still så rusar den fram..

pälsfilt

Det är rätt så kallt ute idag, men ändå friskt och skönt att sitta ute och njuta av den friska luften. Oskar sov så djupt nu på morgonen så jag har suttit ute under en värmande pälsfilt och sippat på en go kopp te. ( Självklart är det fuskpälsfilt om det var någon som skulle undra 😉 )

rottingmobler

När man är tvåbarnsmamma så är det inte ofta sånna här tillfällen ges förstår ni. Så när man för en gångs skull har möjlighet till lite egentid så är det rätt så skönt att bara sitta still och vara. Det är alltid fullt ös runt omkring mig, med ljud från tv, radio, och leksaker som låter, därför känns det alldeles underbart att få gå ut och bara njuta av stillheten och naturen för en stund.

profil

Brr, det börjar faktiskt bli rätt så bitande kallt ute, så jag tror nog att jag ska se över min garderob sen efter höstkläder och accessoarer. Alla mina sommarkläder ligger fortfarande främst i garderoben och jag har inte ens tagit fram mina varmare jackor än. Jag har liksom velat hålla på den tidiga hösten så länge som möjligt, men nu börjar det bli på gränsen att man kan sitta ute utan jacka, mössa, vantar och halsduk. Jag har för mig att jag har några snygga jackor från förra året, men det är ju alltid kul att köpa nytt också, så vi får se om jag kanske kan hitta någon fin, ny höst/vinterjacka på stan imorgon när vi ändå ska till Oslo centrum.

Nä hörni, plikten kallar! – Då var lillprinsen vaken och hungrig igen! 😉

14 reaktioner på “En värmande pälsfilt”

 • Ida Larsson skriver:

  Ååh va mysig den såg ut att vara! Supersnygg också så det är ju ett +! 😀 Fräsch blogg förresten 🙂

  OSLOFRU SVAR:
  Nejmen tack 🙂

 • Anita Fossberg skriver:

  Det så kjempedeilig ut! 🙂

 • Men vilken mysig filt ! 🙂

 • annbill skriver:

  Jag älskar dig mode outfits. Jag vill köpa en

 • Linda skriver:

  Här hemma har vi plockat undan de flesta av utemöblerna för det har ju slagit om till riktigt kallt nu så nu blir det nog inte att man kommer sitta ute så himla mycket.
  Men det såg väldigt mysigt ut där du sitter invirad i en skön pläd.
  Ha en fin dag
  Kram Linda

  OSLOFRU SVAR:
  Jo, det var nog sista gången jag sitter där och myser skulle jag tro, det blir kallare och kallare väldigt fort nu. Kram på dig!

 • Mimmi skriver:

  Oj så mysig filt. Verkligen. Det vore nåt för frusna mig. 🙂

  Jag har precis mottagit ett paket med lite höstnytt.Så nöjd faktiskt.

  Trevlig helg på er. Kram

  OSLOFRU SVAR:
  Så kul med paket 😀 Hoppas du får en fin helg, kramar 🙂

 • Sv: det var verkligen härligt, kan varmt rekommendera Kroatien! 🙂

  Mysigt att kunna sitta ute sådär, men håller med om att det verkligen har blivit kallt. Vad hände liksom? Från ingenstans?

  OSLOFRU SVAR:
  Å så bra! Jadu, jag vet inte, men nu är det bannemig höst 😉 Kramar

 • Michaela skriver:

  Åh den filten ser otroligt mysig ut!! Vill ha haha 🙂

 • Il skriver:

  Hur tänker du kring att köpa nytt trots att man har? Du skrev ju att du köper märkeskläder för att de håller längre istället för o köpa massa grejer från H&M som sedan behöver köpas nytt hela tiden men samtidigt så använder du inte en jacka mer än en säsong?

  OSLOFRU SVAR:
  Varför inte köpa fler om man har möjlighet? Det är ju såklart roligt att ha några olika jackor att variera mellan. Jag slänger ju inte den från förra säsongen – eftersom det är en jacka med bra kvalitet så håller den antagligen i många år. 🙂

 • Ida skriver:

  Mysig filt ^^ Hoppas du får en trevlig helg 🙂

  OSLOFRU SVAR:
  Tack detsamma 🙂

 • linah skriver:

  va härligt:D den va jättefin!!

 • Nathalia skriver:

  Trevlig helg fina.
  Vart har du köpt denna härliga filten?
  Skriv gärna det i min blogg,så jag inte missar ditt svar gulliga.

 • Carola Pfeiffer Mosesson skriver:

  Hej,
  Var har du köpt den härliga filten?
  Letar efter precis en sån.
  Svara gärna snabbt, bråttom:)
  Mvh
  Carola

  OSLOFRU SVAR:
  Hej Carola! 🙂 Jag är ledsen, men jag är inte helt säker på vart vi köpte den. Kanske Bohus, men jag är inte säker. Finns dock att köpa liknande på typ Åhlens 🙂

 • Vicky skriver:

  Ser fantastisk.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *