Glad ändå!

Godmorgon!

Ääääääntligen är det fredag hörni! Så härligt det känns med helg igen, eller hur? 😉filip

Trotts sitt skrubbsår på näsan så är den här vilden glad ändå! Kan det vara så att han känner av att det är helg kanske? För av någon anledning så är han på strålande humör och skrattar åt allt och är verkligen megaglad och man kan ju lugnt säga att hans glädje smittar av sig, så nu är jag också superduperlycklig! Känns skönt! 😀

barn_beteende_två_årVi tog sovmorgon idag från förskolan och sen gick vi ner tillsammans. Dagar som dessa skulle jag egentligen vilja ha min prins hemma, men han insisterar så på att få gå dit, så då får han det. Han tycker ju att det är så kul att leka med dom andra barnen så då ska jag självklart inte hindra honom! 🙂

M kommer hem lite tidigare idag, jag vet inte om han kanske måste sitta och jobba hemma, men han ska i alla fall vara här och det tycker jag är mysigt såklart. Jahopp, vad händer annars idag? Tror faktiskt inte att vi ska göra något speciellt, förutom att åka och storhandla för helgen. Det är ju tacofredag idag ju och massa ingredienser måste inhandlas, samt lösgodis till Idol såklart! 😀 Sen imorgon så ska vi in till Oslo och fira min bror som har fyllt 30 år. Mina föräldrar kommer från Sverige också så det ska bli kul att träffa alla. Iiiih jag älskar helger!! Hihi! 😀

6 reaktioner på “Glad ändå!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *