Tre höst-favoriter

Nu är det definitivt så kallt att man måste klä på sig ordentligt på dagarna för att inte frysa stumpen av sig!

outfit

Jag har lyckats rota fram lite höstkläder i min garderob och det här är mina tre favoriter från förra året – jackan, mössan och scarfen.oktober_outfit

Jacka – Filippa K, Mössa – Mamma har stickat, Scarf – Burberry

jacka_filippa_k

Med lite mörkt målade, höstfina naglar så känner jag mig klar för denna hösten också! 🙂

host_outfitNu ska vi ut och promenera lite grann i skogen. Jag hoppas såklart att vi ska hitta mängder med kantareller som vi kan steka till middagen ikväll, men den senaste tiden som vi har varit ute och letat har vi haft otur tyvärr. Men rätt som det är så har man ju tur så jag har ännu inte tappat hoppet! 😉

10 reaktioner på “Tre höst-favoriter”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *