Gucci ballerinas

Då var vi klara för att dra till stan på lite shopping! 😉

profil

Det är en relativt fin dag ute idag så jag tänkte passa på att använda mina Gucciballerinas för, antagligen, sista gången innan det blir allt för kallt. Tidigt på morgonen så är marken fylld av frost, men jag känner ändå att jag har lite svårt att acceptera att det snart är så kallt att man måste ha varma vinterkängor på fötterna. Så om jag har möjlighet att klä mig lite somrigt någon dag till så gör jag gärna det! 🙂märkeskläder

Tshirt – Marc Jacobs, Byxor – BikBok, Ballerinas – Gucci, Väska – Gucci

Vad tycker ni om min t-shirt förresten? Jag bara ÄLSKAR den! Den kanske inte är helt perfekt när man ska amma, men jag har inte lyckats hitta några fina ”ammekläder” alls, så därför klär jag mig som vanligt och så får jag bara lyfta på tröjan när det är dags för att mata lillen. Visst flashar man kanske magen lite grann, men jag brukar ha en liten snuttefilt över så att ingen ska behöva se.

På tal om amning så har det mängder med fördelar, inte bara för bebisen som får i sig det han ska, utan för mig också! Min acne är så gott som borta, mina naglar och hår växer som ogräs och mina gravidkilon rasar. Jag hoppas att jag kan amma länge, länge, länge denna gången, både för min egen och för Oskars skull! 🙂

fashion_bloggHoppas ni får en underbart fin onsdag alla fina och goa läsare, Puss och kram på er!

4 reaktioner på “Gucci ballerinas”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *