Mammas lilla cooling

Godmorgon!

cool_baby_bodyDen här lilla goingen växer snabbare än blixten och alla bebiskläder som vi hade sparat undan passar inte längre. Storleken som sitter som en smäck just nu är 62 och det var exakt den storleken som Filip knappt hade när han var mindre. Han hade nämligen strl 50 när han föddes och sen lite i 56, men sen hoppade vi liksom över 62 och gick rätt på 68. Så att vi trodde att Oskar kunde ärva alla kläder av sin storebror var helt fel tyvärr. Han har nästan inga tröjor alls och alla bodys är för små, förutom den han har på sig idag som Filip fick av M när han var typ 6 månader gammal, ”My mom´s tattoos are better than your´s” står det på. Hehe, känns kanske lite för coolt för min smak till en liten bebis, men visst är det kul med kontraster ibland. Så idag tänkte jag i alla fall att jag skulle ta med min minsta älskling på storshopping för att hitta lite sötare och mer passande kläder. Tjohoo! Jag vet inte vad som är roligast, shoppa till mig själv eller till mina pojkar, det blir nog en delad första plats. 😉

Morgonen här hemma har gått helt okej. Det var en del stress att få förberett allt inför förskolan, men nu är Filip där och det är betydligt mycket lugnare nu när jag bara har en pojke att passa på. Så nu tänkte jag göra mig i ordning, dricka en gigantisk stor kopp med kaffe och sen åka iväg till stan. Hej så länge!

3 reaktioner på “Mammas lilla cooling”

 • Mimmi skriver:

  Vilken sötnos.
  Shoppa till barnen är kul. 🙂
  Har en 12-åring här som vuxit ur allt så jag fick handla nytt. Dock har de ju klara besked om vad de ska ha på sig. 😉

  Det är nåt speciellt med kaffe efter att barnet/barnen har gått till skola.
  Kram på dig från Västerås

 • Hanna skriver:

  Hihi, vilken liten cooling.

 • Jeanette skriver:

  Jag tycker helt klart att det är roligast att shoppa till barnen. Just nu så är jag i v 30 och kläder till mig själv går fet bort *haha* Så det blir fokus på barnkläder och bebiskläder till den lilla.

  OSLOFRU SVAR:
  Förstår dig, när man är gravid är det inte lika skoj, men då är det desto roligare att shoppa till bebisen i magen 🙂 Kram på dig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *