Min stora lilla tokstolle

Äntligen fredag och helg! Det känns i hela kroppen på något lustigt vis och vi har haft så himla kul tillsammans här hemma sen M slutat jobbet och Filip kommit hem från förskolan.familjJag är så himla stolt över min äldsta, finaste son. Han är så go och glad och ständigt på ett busigt humör och sprider verkligen positiv energi och glädje hos hela familjen. Hur trött man än är så blir man pigg som tusan av den här stora lilla tokstollen!

småbarnsförälderNu ska vi alldeles strax hoppa i plurret, sätta på oss pyjamas och lägga Filip i sängen för natten och börja laga tacos till middag till mig och M. En perfekt fredag med Idol som avslutning senare ikväll!

FIlip

Go kväll på er allihopa och hoppas ni har en superduper härlig fredag ni också! 🙂

6 reaktioner på “Min stora lilla tokstolle”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *