En sväng på stan

Dagen idag började väldigt bra med massa mys, men sen började ett av barnen gnälla och då hängde den andra på och sen blev det bara en ond cirkel. Plötsligt kände jag inte att det var så kul att vara inne längre. Jag ville bara göra mig i ordning, klä barnen och sticka iväg en sväng på stan för att komma iväg och göra någonting annat än att bara vara hemma.

adapter_till_bilbarnstolIbland när det blir massa gnäll hemma så känns det skönt att bara komma ut för lite miljöombyte. Jag måste bara säga hur mycket jag älskar hur lätt våran barnvagn är. Det är faktiskt en dubbelvagn som båda barnen kan sitta i, men det bästa med den är att den har en adapter som man kan sätta i så att man bara kan haka fast bilbarnstolen i. Superlätt och extremt smidigt när Oskar har somnat i bilen och man inte vill lyfta över han till vagnen!

sovande_barnSe så gosigt han har det där i. Supersmart faktiskt! 🙂

Vi köpte ingenting speciellt på stan, utan kollade mest runt lite och åkte sen till matbutiken för att köpa ingredienser till morgondagen. Våra vänner, Erika, Gustav och Nicole kommer nämligen hem till oss på besök och då tänkte vi att vi skulle laga hemmagjord pizza.

Nu tänkte vi klä på oss lite oömma kläder och gå ut och leka lite grann. Det är superfint väder ute så man får väl passa på! 😉

2 reaktioner på “En sväng på stan”

  • Julia skriver:

    Vi har ganska så nyss fått reda på att bebis nr 2 bakas i magen! Och det kommer att bli 15 månader mellan barnen 🙂 vi har fastnat lite för city select vagnen just för att den går att göra om till singelvagn! Men jag undrar hur du upplever den på skogsväg och grusväg, lite lättare terräng typ? Hur är dämpningen och gunget? Vi bor på landet men använder nog mest asfaltsväg men det händer att vi går lite lättare skogsvägar också 🙂 ha en fortsatt trevlig helg! Kram

  • Julia skriver:

    Vi har ganska så nyss fått reda på att bebis nr 2 bakas i magen! Och det kommer att bli 15 månader mellan barnen 🙂 vi har fastnat lite för city select vagnen just för att den går att göra om till singelvagn! Men jag undrar hur du upplever den på skogsväg och grusväg, lite lättare terräng typ? Hur är dämpningen och gunget? Vi bor på landet men använder nog mest asfaltsväg men det händer att vi går lite lättare skogsvägar också 🙂 ha en fortsatt trevlig helg! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *