Det sista äpplet

På förmiddagen idag så har jag varit ute och plockat i ordning ute på vår tomt medan Oskar låg och sov i vagnen. Det låg massor med leksaker utspritt som skulle plockas ihop och sen har jag även ställt in grill, gräsklippare och dynor i garaget. Poolen är avstängd och och alla möbler är ihopställda längs väggen. Så nu är det fritt fram för höst, vinter och snö när det blir dags för det.

husSen har vi även plockat dom två sista äpplena på Filips äppelträd. Dom var väldigt goda, så nu hoppas vi att trädet bara växer och får ännu fler äpplen till nästa år.

äppelträd

Det är faktiskt något alldeles speciellt att ha eget hus med äppelträd på tomten. När jag bodde i lägenhet mitt i stan så var detta någonting jag drömde om och nu bor jag här och har det precis så som jag alltid önskat. Det känns rätt så bra faktiskt.

natur_höstSen bara älskar jag att ha utsikt rakt ut i naturen. Det finns inget vackrare än att se när löven skiftar färg på hösten. <3

6 reaktioner på “Det sista äpplet”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *