Älskade barn

Godmorgon!

Igår när vi hämtade Filip från förskolan så sa dom att han hade varit lite hängig under dagen, ätit dåligt och inte helt varit som han brukar. Jag kunde se på honom att han inte mådde helt bra och när vi kom hem och skulle äta middag så rörde han inte maten och ville bara sitta i mitt knä. Han drack ingenting och plötsligt så kunde man se på honom att han blev sämre och sämre. Hans kinder och öron blev knallröda och hans andning blev tung och ansträngd. Så vi tog tempen på honom och såg att han hade 39,8 i feber.. Vi gav honom en paracett och ringde till läkaren. Tack och lov för denna fantastiska sjukvård som vi har i Norge! En timma senare fick vi en tid, så vi satt och vilade en stund i soffan, försökte få i Filip lite vätska och sen åkte han och M iväg till doktorn..

Det finns ingenting värre än när mina barn inte har det bra och jag önskar så att jag kunde ta Filips smärta åt honom..

När dom kom hem så berättade M att Filip hade blivit helt förtvivlad så fort han kom till doktorn och varit otröstlig från att dom kom dit till att dom åkte därifrån. Men trots allt motstånd han gjorde så lyckades doktorn ta dom prover han behövde och konstaterade att han hade fått öroninflammation. 🙁 Stackars liten. Han fick antibiotika och tog första kuren igår och ska ta tre kurer om dagen i 7 dagar. Han verkar faktiskt redan lite piggare idag och som tur är så smittar det inte. Men det spelar ingen roll om det inte smittar för jag tänker absolut inte lämna honom på förskolan när han inte mår bra. Utan idag ska han vara hemma med mig och Oskar och vi ska pyssla om honom, dricka massa saft, äta glass, se på film och bara mysa, gosa och se till att min stora lilla pojke blir frisk och kry igen.

Filip_och_OskarMina älskade, älskade pojkar.

syskon

Jag skulle verkligen göra vad som helst för att mina barn alltid ska vara friska och välmående jämt. Men i situationer som dessa då förkylningar, inflammationer och sjukdomar uppstår så får vi bara göra det bästa vi kan för att rå om varandra. Trots att Filip är den som är sjuk så vill han ändå ta hand om sin lillebror, hålla om, klappa och pussa på. Mina otroligt goa barn.. <3

familj

2 reaktioner på “Älskade barn”

  • Annica skriver:

    Åj ja öroninflammation är aldrig rolig. Min dotter (äldsta) har haft det så ofta och även få vätska bakom trumhinnan så hennes hörsel blev väldigt nedsatt. Fick plaströr inopererad i maj i år och sedan dess har talet utvecklats något enormt!

  • Annica skriver:

    Åj ja öroninflammation är aldrig rolig. Min dotter (äldsta) har haft det så ofta och även få vätska bakom trumhinnan så hennes hörsel blev väldigt nedsatt. Fick plaströr inopererad i maj i år och sedan dess har talet utvecklats något enormt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *