En outfit i Oktober

Nu sover båda pojkarna middag så jag ska äntligen få äta, dricka en go kopp kaffe, svara på mail och blogga. Tänkte att jag kunde visa lördagens outfit som jag helt glömt av att visa. 🙂

profil

Är det någonting jag verkligen trivs i på hösten så är det päls och denna pälsvästen är en stor favorit. Den passar perfekt nu när det är sådär lagom varmt ute så att man inte riktigt behöver jacka, men man behöver lite mer än bara en tröja. If you know what I mean! 😉

louis_vuitton_vaska

Tröja – Lindex, Päls – vintage, Byxor – Filippa K, Skor – Vagabond, Väska – Louis Vuitton

outfit_höstmodeJag bara tokälskar min nya väska som jag fick av M i bröllopspresent. Den är perfekt nu i höst och är alldeles lagom i storleken. Jag får plats med det viktigaste – mobil, plånbok, nycklar, två blöjor (en till varje pojk) och ett paket whipes. 😉

oktober_outfit

Skorna är från förra året, men passar minst lika bra i år. Dom är bekväma och snygga och jag tror jag kommer att ha svårt att hitta några som skulle utklassa dessa. 😉

mode_outfit

Så, det var väl en helt ok höst-outfit det? 🙂

Det har faktiskt gått väldigt bra att ha båda pojkarna hemma idag och jag tror faktiskt att jag ska ha Filip hemma från förskolan hela veckan så att han blir ordentligt frisk till helgen. Vi har nämligen blivit bjudna på en resa till Göteborg och ska vara där från fredag till måndag. Så vi får verkligen hålla tummarna att hela familjen är friska tills dess så att vi kan göra allt kul som vi har planerat, så som att gå på Liseberg, Universeum och njuta uppehållet på Gothia Hotell. Vi ser verkligen fram emot denna lilla minisemester och vi alla skulle bli superledsna om vi skulle behöva ställa in. Men jag tycker redan att Filip verkar lite piggare och öroninflammation smittar ju inte så vi får hoppas att resten av familjen klarar sig och håller sig friska.

Nu ska jag lägga ifrån mig datorn och passa på att vila och samla energi tills pojkarna vaknar. Kram till er alla så länge 🙂

1 reaktion på “En outfit i Oktober”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *