Pannkakor med sylt

Vilken underbar förmiddag jag har haft med mina små pojkar idag! Alla är friska och krya och energinivån är på en helt annan nivå idag än vad den har varit det senaste och det ville vi fira med pannkakor till lunch!pannkaksrecept

Pannkakor och våfflor är nämligen Filips stora favorit och jag är så glad att han äntligen äter och dricker igen, så därför var det lite extra roligt att laga hans favoriträtt till honom idag!

pannkakor_receptVi har precis ätit upp och det är sylt över hela Filip, matbordet, stolen och lite grann på golvet. Men det är precis så det ska se ut efter att man ätit gott! 😉

Nu tänkte jag gå ut och gå en sväng och hoppas att båda pojkarna vill sova samtidigt i vagnen. Å jag är så glad och stolt över mig själv för idag har allting känts så himla mycket bättre och jag känner för första gången på väldigt länge att jag räcker till. Självklart är allting så mycket svårare och mer komplicerat när barnen inte mår bra och kräver extra uppmärksamhet och omsorg. Men när barnen mår bra så blir allting så mycket lättare och roligare. Så om alla dagar hade varit som dessa så hade jag gärna haft båda barnen hemma jämt! <3

5 reaktioner på “Pannkakor med sylt”

 • Sofia skriver:

  Vad skönt att ha friska och krya barn igen ❤️ Och gott med pannkakor! 🙂

 • Sofia skriver:

  Vad skönt att ha friska och krya barn igen ❤️ Och gott med pannkakor! 🙂

 • Anna-Sofia skriver:

  =) =) =)

  Härligt att höra! Ge dig bara några dagar att ”komma ikapp” energimässigt (när man saknat energi under en period och väl får den har man en tendens att vilja göra ALLT samtidigt, vilket gör att energin tar slut.) På någon vecka kommer du att känna dig helt återhämtad.

  Hör av dig om det är något annat jag kan göra för dig =)

 • Anna-Sofia skriver:

  =) =) =)

  Härligt att höra! Ge dig bara några dagar att ”komma ikapp” energimässigt (när man saknat energi under en period och väl får den har man en tendens att vilja göra ALLT samtidigt, vilket gör att energin tar slut.) På någon vecka kommer du att känna dig helt återhämtad.

  Hör av dig om det är något annat jag kan göra för dig =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *