Gothia Towers

Heeeej!

Då var vi framme på Gothia Towers i Göteborg.

gothia_tower_goteborgDet är första gången vi bor på detta hotellet när vi är i Göteborg och hittills kan jag ju berätta för er att incheckningen och bemötandet var över all förväntan! Bilen blev parkerad åt oss och allt gick väldigt smidigt till, vilket är oerhört viktigt när man har små barn att ta hand om. Väl inne på rummet så måste man ju provligga sängarna, eller hur? 😉

gothia_tower_hotell

Både sängarna och rummet fick väl godkänt! Här ska vi nog trivas dom kommande 3 nätterna skulle jag tro!

gothia_towers_recensionSen kunde man ju inte klaga på utsikten heller och Filip blev alldeles till sig när han såg alla roliga karuseller på andra sidan vägen.

utsikt_goteborg

Som tur är så ska vi till Liseberg på söndag så att vi kan åka och spana in vad nöjesfältet har att bjuda på. Förutom det så får vi se vad vi ska göra, men vi har fått mängder av tips i pressmappen vi fick när vi checkade in. Så något kul förutom Liseberg ska vi nog hitta på imorgon 🙂

pressmapp_goteborg

Vi har beställt att få framkört bilen om en halvtimma, så jag passade bara på att titta in här och säga hej innan vi ska åka iväg igen. Ikväll ska vi hälsa på hos några vänner som bor här i Göteborg och det ska verkligen bli supermysigt att ses eftersom vi träffas allt för sällan och dom har också rätt så nyss fått en till liten familjemedlem som vi inte har träffat än, så därför ska det bli lite extra kul att ses idag.

Vi ser verkligen fram emot att se vad denna helgen i Göteborg har att bjuda på och jag lovar att uppdatera er så ofta jag kan. Men om vi är ute så är det inte säkert att jag har tillgång till dator och kan blogga. Men om ni vill så kan ni hänga med på min instagram @oslofru .

 

BETYG

Rum

betyg_4

 

Helt okej, bra standard. Dock lite väl litet för att vara ett familjerum.

Service

betyg_5Servicen var utom all förväntan. Personalen är trevlig, det finns alltid någon där till hjälp. Parkeringsservice med hjälp till att parkera bilen för dig. Hjälpsamma och gör det lilla extra för att man ska känna sig välkommen på Hotellet.

Frukost

betyg_3Standard, helt okej hotellfrukost med bra utbud av mat. Dock var det väldigt fullt och svårt att få bord vilket kändes stressande. Tips – ät frukost tidigt så fort dom öppnat så är det lugnt och inte så mycket folk.

 

OSLOFRUS TOTALA BETYG PÅ GOTHIA TOWERS HOTELL

betyg_4

 

Kramar S

 

 

 

3 reaktioner på “Gothia Towers”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *