Happy boy

Godmorgon!

Äntligen helg, tjohooo!! 😀

filip

Det var som vi trodde igår och Filip hade fått en allergisk reaktion på penicillinet. Så nu har han fått en medicin mot den allergiska reaktionen så att den ska försvinna.. Min stackars lilla pojke. Det känns som att det bara kommer det ena eländet efter det andra. Men huvudsaken är att han inte blev så påverkad av det hela, mer än att han blivit lite prickig. Han är go och glad, äter och dricker och beter sig som min älskade lilla solstråle igen! <3

M är på jobbet och jag ska fixa i ordning här hemma innan det är dags för oss att åka iväg till Göteborg lite senare. Så därför har jag lite att stå i nu på förmiddagen, men ville önska er alla en härlig start på denna fredagen så hörs vi igen lite senare innan vi åker! Kramkram så länge

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *