Frukostbuffé på Gothia Towers Hotel

oslofru-359 Finns det något bättre sätt att starta dagen på än med en sjudundrandes hotellfrukost? – Nä, skulle inte tro det! 😉
Oktober69

För en gångs skull hade vi tajmat det väldigt bra med pojkarna. Filip var på toppenhumör och åt en massa från buffén och Oskar sov som en stock under hela tiden i vagnen.oslofru-363
Vi var alla förväntansfulla över vad denna dagen hade att bjuda på..

frukost_gothia_towers

En bättre start på dagen kunde vi i vart fall inte få!

profil

Efter frukosten gjorde vi oss i ordning för en heldag på Universeum, men mer om det berättar jag lite senare för nu måste vi fixa oss för middag. Jag har precis kommit till rummet efter en superhärlig massage på spat. M ville överraska mig med lite egentid och det behövde jag verkligen. Hon som masserade mig sa att jag var väldigt spänd och hade massor av knutar i ryggen som borde masseras ut.. Hon tipsade mig även om att köpa en spikmatta och ligga på varje kväll för att öka blodcirkulationen.

massage

Jag är så himla stel, men det är väl inte så konstigt när man hela tiden är på helspänn med två barn, samt ammar och lyfter hela tiden. Så nu ska jag börja ta tag i min kropp och gå på 1 timmas massage, minst en gång i månaden. 🙂 Det var i all fall vad hon rekommenderade och sen får vi se om M tycker att det är ok! 😉 Hihi.

 

           Betyg frukostbuffé                                                            Betyg Gothia Towers Spa

betyg_3                         betyg_3

 

 

4 reaktioner på “Frukostbuffé på Gothia Towers Hotel”

 • Rebecca skriver:

  Vad härligt ni har det! 🙂

  En helt annan fråga, för mig att jag läst nåt om det i din blogg nån gång men kanske misstar mig? Min lilla på 2 mån är väldigt torr i ansiktet, på pannan, haft det problemet? Vet du hur man kan behandla det eller vad man ska göra? Vet inte om man ska ta massa salvor på en sån liten. Testade smörja bröstmjölk men det blev som en hinna på typ..

 • Rebecca skriver:

  Vad härligt ni har det! 🙂

  En helt annan fråga, för mig att jag läst nåt om det i din blogg nån gång men kanske misstar mig? Min lilla på 2 mån är väldigt torr i ansiktet, på pannan, haft det problemet? Vet du hur man kan behandla det eller vad man ska göra? Vet inte om man ska ta massa salvor på en sån liten. Testade smörja bröstmjölk men det blev som en hinna på typ..

 • mimmi skriver:

  Spikmatta är suverän. Har en och använde den då jag fick hemsk skada i nacke o axel. Kram

 • mimmi skriver:

  Spikmatta är suverän. Har en och använde den då jag fick hemsk skada i nacke o axel. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *