Universeum

Idag var vi på Universeum.universeum_goteborgFilip verkade spänd och väldigt förväntansfull innan vi ens kom innanför dörrarna och väl inne så var han väldigt nyfiken och ville se och pilla på allt.

akvarium_universeum

Allt var väldigt coolt att se på!

universeum

 

Vi kollade på både små och stora fiskar i både små och stora akvarium.

akvarium_fiskar

Det var faktiskt lika häftigt för mig och M som det var för Filip tror jag och jag måste erkänna att jag blev rätt så överraskad över hur coolt jag tyckte att det var att gå omkring där och kolla.

akvarium

Förutom att se på djuren så hade dom även lite häftiga shower för barnen.

show_universeum

Sen efter showen så lunchade vi och så sov barnen middag och efter det så gick vi till våningen där det fanns massa roliga experiment och lekar.

universeumAllting var väldigt kul och spännande för hela familjen!

experiment

Det som var mest roligt var ju att se hur koncentrerad Filip blev på vissa av experimentplatserna.

experiment_universeumMen efter några timmar på Universeum så var vi alla helt slut och gick tillbaka för att vila en stund på hotellet. Jag gick på en aromamassage och så kom mina föräldrar och hämtade Filip så att jag och M kunde ha en romantisk middag för två senare på kvällen (med Oskar, men han gör inte så mycket väsen av sig 🙂 ).

Nu har vi precis kommit hem från middagen och ska ta det lite lugnt här på hotellrummet innan det är dags för oss att knoppa in. Vi har haft en otroligt mysig dag och ser nu fram emot morgondagen. Hur och var middagen var berättar jag imorgon, för nu blir det massa mys med min älskade man! Kram och godnatt 🙂

 

OSLOFRUS BETYG PÅ UNNIVERSEUM

betyg_4

 

2 reaktioner på “Universeum”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *