Bloggmiddag på Liseberg

Godmorgon!

Igår efter att vi varit en heldag på Liseberg och åkt massa karuseller och lekt med kaninerna så var det dags för bloggmiddag på värdshuset.

bloggmiddag_lisebergAllt var väldigt bra planerat från början till slut och dom som hade hand om eventet var supertrevliga och hade full kontroll, vilket gjorde oss väldigt trygga och kände oss välkomna.

middag_liseberg

Det bjöds på fingrar, gift och blod till dom små och en god middag av pumpa till oss vuxna och självklart en ljuvlig dessert till efterrätt.

underhållning_barn_liseberg

Eftersom barnen var rätt så slitna efter dagen så var det tur att dom fick kritor och papper som underhållning under middagen för att ge oss vuxna lite lugn och ro.

bloggevent_lisebergOskar är ju en underbart snäll liten bebis också och gjorde inte ett knyst ifrån sig när vi var där som tur var. Han låg lite i vagnen och lite i mitt knä. Det är så mysigt att ha honom hos mig tycker jag och han är så liten att han inte stör mig det minsta när jag äter och dricker. 🙂

bloggmiddag

 

Filip älskade maten och slukade i sig den ena rätten efter den andra. Chokladspindeln med spindelväv var en stor favorit!FilipEfter middagen så tackade vi för oss och klädde på oss för att fortsätta äventyret ute i Kaninlandet..

bloggevent

Vi ville upptäcka Halloween på Liseberg när det var mörkt ute också eftersom vi fick besked om att det var ett helt annat liv där ute nu. Ville man bli skrämd så kunde man verkligen bli det om man säger så, men vi höll oss i Kaninlandet eftersom vi hade barnen med oss. Mer om det berättar jag om i nästa inlägg. 🙂

Nu ska vi ner och äta sista hotellfrukosten här på Gothia Towers. Ha en strålande fin dag så länge så hörs vi lite senare!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *