Bada badkar

Gokväll!

Här hemma är allt som vanligt igen och vi är tillbaka i gamla rutiner. Jag och Oskar har haft en jättemysig dag hemma och var bara ute och promenerade en halvmil mitt på dagen, men förutom det så har vi bara myst och gosat i soffan. Det kändes skönt att ha en dag utan några planer alls bara för att landa efter den intensiva helgen. Filip var tillbaka på dagis igen och har haft det superkul som vanligt med dom andra barnen. När jag hämtade honom på eftermiddagen så var han fortfarande på toppenhumör och hjälpte mig att laga middag till M skulle komma hem. Sen åt vi och sen var det dags för det bästa Filip vet – bada med pappa!

badaÄnda sen Filip var pytteliten så har han älskat att plaska i badet och det har blivit en mysig kvällsrutin att han har badat med M samtidigt som jag har duschat. Det är så kul att ha den stunden tillsammans och hela golvet är alltid fyllt med vatten när vi är klara på badet. Ni förstår att mina pojkar är i det busigaste laget och brukar alltid skvätta vatten och spruta med vattenpistol på mig när jag står i duschen. Vattenkrig på hög nivå med andra ord! 🙂

badkar

Nu ligger min lilla älskling och sover gott i sin säng, så nu tänkte jag och M duka upp lite kvällsmys och se på alla program som vi missade att se i helgen, så som Solsidan och Hallenius hörna. Å vad det känns skönt att vara hemma igen <3

4 reaktioner på “Bada badkar”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *