Visit Sweden

Godmorgon från Oslo!

Då var vi hemma igen efter en fantastiskt fin miniweekend.

Hela denna helgen i Göteborg har vi Visit Sweden att tacka för och vi är verkligen så otroligt nöjda, tacksamma och positivt överraskade över allt vi har fått vara med om under dessa dagarna i Göteborg.familjAllt ifrån tidig morgon på hotellet med fantastisk frukostbuffé..

frukostbuffe_gothia_towers_recension..och en massa mys med barnen i lugna och rogivande miljöer..

recension_visit_sweden

..till en massa fart och fläkt ute på bland annat Universeum och Liseberg.

visit_sweden

Gothia Towers, där vi bodde var fräscht och städat med otrolig inredning som gav första klassens känsla från att man kom innanför dörrarna och följde med ända in i rummen och runt om på hela hotellet.

gothia_towers_recension

Trots att det är ett populärt hotell med massa folk, mitt emot Liseberg så kände man ändå att det var lugnt och stillsamt, både dag som natt. Dom hade många lekrum för barnen, men det kändes ändå inte som ett typiskt familjehotell utan man kunde i lugn och ro sitta med ett glas vin vid sidan om och kolla på medan barnen lekte om man önskade det.

recension_visit_sweden

Jag och min familj rekommenderar Gothia Towers Hotell på det starkaste.Visit_Sweden

Vi kunde inte varit mer nöjda över denna vistelse och vi tackar Visit Sweden, Gothia Towers Hotell och Göteborg för denna gången och hoppas att vi snart ses igen! 🙂

2 reaktioner på “Visit Sweden”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *