Friluftsliv

Efter att vi hade ätit frukost imorses så packade vi väskan och åkte iväg ut på en skogsväg och körde tills vi hittade en sjö som vi kunde stanna vid.friluftsliv

Efter bara några minuter så hittade vi det perfekta stället. Det var bara vi där så långt ögat kunde nå och det var så stilla och fridfullt. Så vi satte upp ett litet vindskydd och tog fram all packning ur bilen.

vindskydd

M älskar att fiska så han och Filip stod en stund och försökte fånga lite fisk till lunch.

fiska

Det var kul en liten stund, men när dom inte lyckades fånga någon fisk så ville Filip hellre äta russin med mamma.

friluft

Efter en stund så gav M också upp och la ifrån sig fiskespöt och plockade fram reserven som vi hade med..

natur

Nämligen korv med bröd. Så vi täljde några grillpinnar och slog upp en eld.

grilla_korv

Efter vi ätit upp så vart vi sugna på lite varm choklad och värmde lite över elden.

varm_chokladDet kändes att det var första november idag för det var rätt så kyligt ute och om vi inte hade haft elden att värma oss på så hade det nog nästan varit lite för kallt för att spendera hela dagen utomhus.

brasaMen tack och lov så höll vi oss varma och hade en riktigt mysig dag tillsammans ute i naturen. Det är alltid lika mysigt varje gång vi lyckas komma iväg så här och egentligen så förstår jag inte varför vi inte gör det mer ofta. Denna dagen har varit alldeles underbar och vi kom faktiskt precis hem igen och nu ska vi bada och tvätta bort all eld- och grilldoft från skogen och sen ska vi äta lite middag. En alldeles perfekt söndag om ni frågar mig 🙂

5 reaktioner på “Friluftsliv”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *