Zumba

Förut idag så var jag och min minsta pojk hos fysterapeuten. Jag trodde att det var en tid för endast mig och Oskar, men det var en grupptimma där dom bara gick igenom generellt vad som sker med barnen dom första månaderna.. Jag som har en pojke från förr vet ju rätt så bra vad som händer första tiden så det kändes rätt så onödigt att vara där om jag ska vara ärlig. Menmen, jag kom ju ut en sväng och fick träffa andra föräldrar och barn så det var väl mysigt 🙂

Nu till något helt annat – Zumba! Har ni provat det någon gång? Jag ska på det lite senare med Amanda för första gången och jag är riktigt förväntansfull faktiskt. Jag har hört mycket, både positivt och negativt om den typen av träning så det ska bli kul att få prova på själv och skaffa mig en egen mening om det.

traning_och_halsaYes, så här ser jag faktiskt ut när jag går till gymmet. Bekväma träningskläder och osminkad, inget mer märkvärdigt än så. Jag har tidigare tränat på gym där tjejerna gör sig i ordning så att det ser ut som att dom ska ut på någon fancy nattklubb och sen står dom och putar med läpparna och ser sig i spegeln på gymmet och inbillar sig att det skulle vara träning. På sånna gym har jag aldrig känt mig som hemma eftersom jag inte passat in och dessutom känt mig extremt iakttagen, både av tjejer och av killar. Men här, på det gymmet där jag är nu, så känner jag mig superbekväm för här är alla som mig och jag känner mig verkligen som hemma. Man ska gå till gymmet för att svettas och ta ut sig till max, annars är det liksom inte värt det och det verkar det som att alla tycker här! 😉

Sen gillar jag dessutom mitt nya gym eftersom jag får ta med mig Oskar om jag vill, plus att dom har barnpass om jag skulle vilja ha med Filip någon gång. Det är verkligen superduperbra!

traning_efter_graviditetMen idag lämnar jag plutten hemma med sin pappa och storebror. Ha en fortsatt fin dag så lovar jag att berätta hur det gick på Zumban lite senare ikväll! 😉

6 reaktioner på “Zumba”

 • Zumba låter himla roligt 🙂

 • Zumba låter himla roligt 🙂

 • Linda skriver:

  Jag tycker det verkar riktigt kul med Zumba men har aldrig provat på det själv.
  Ja du det där du skriver om att tjejer som går till gym och är tillpiffade till tusen har jag inte heller förstått mig på alls, då blir det ju mera som att man går dit för att visa upp sig än att göra det man ska nämligen träna.
  Ha en fin dag
  Kram Linda
  Jag får börja träna ordentligt efter Maj då jag inte är gravid längre. Just nu har jag ändå ingen energi till att göra något är konstant trött hoppas det är något övergående i graviditeten är i v 13 nu så det är tidigt men som vi längtat efter barn har försökt i 16 månader innan det tog sig. Så nu hoppas jag det går bra hela vägen.
  Kram igen.

 • Linda skriver:

  Jag tycker det verkar riktigt kul med Zumba men har aldrig provat på det själv.
  Ja du det där du skriver om att tjejer som går till gym och är tillpiffade till tusen har jag inte heller förstått mig på alls, då blir det ju mera som att man går dit för att visa upp sig än att göra det man ska nämligen träna.
  Ha en fin dag
  Kram Linda
  Jag får börja träna ordentligt efter Maj då jag inte är gravid längre. Just nu har jag ändå ingen energi till att göra något är konstant trött hoppas det är något övergående i graviditeten är i v 13 nu så det är tidigt men som vi längtat efter barn har försökt i 16 månader innan det tog sig. Så nu hoppas jag det går bra hela vägen.
  Kram igen.

 • lindasfamiljeliv skriver:

  bara älskar zumba rikigt kul brukar träna de. .
  På gymmet är vi blandat både äldre och yngre.
  tränar zumba hemma med barnen oxå har ju det på wii spelet hahah ser roligt ut när vi tävlar mot varandra och ingen kan stegen tur inte grannarna ser

 • lindasfamiljeliv skriver:

  bara älskar zumba rikigt kul brukar träna de. .
  På gymmet är vi blandat både äldre och yngre.
  tränar zumba hemma med barnen oxå har ju det på wii spelet hahah ser roligt ut när vi tävlar mot varandra och ingen kan stegen tur inte grannarna ser

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *