Två timmar gym

Jag och Amanda är grymma träningspartners! Det är så himla kul att gymma tillsammans och mitt upp i allt så såg vi på klockan och insåg att vi hade varit och tränat i nästan två timmar! 🙂

pt

Jag tycker att det är sjukt kul att ha någon och träna med och Amanda är verkligen en grym PT 😉 Hon vet hur man ska träna och kommer på roliga övningar som vi kör och ska jag vara ärlig så känner jag mig faktiskt redan betydligt mycket starkare än vad jag gjorde när jag började förra veckan. Kan det verkligen gå så fort att se resultat? Idag hade vi väldigt bra flyt med barnen också för både Oskar och Alma sov i princip under hela tiden som vi var där, så det var supernice!

Sen när det värkte i varenda vrå i hela kroppen så gick vi hem till Amanda och drack kaffe, käka frukt och snackade. Plötsligt så hade flera timmar gått förbi och det var dags för mig att åka hem så att jag kunde förbereda middag och hämta på dagis. Vilken underbar dag och än är den inte slut! Nu längtar jag till M kommer hem så att vi kan äta middag och mysa. Tänkte att jag skulle laga entrecot, potatisklyftor i ugnen, bönor och bea – Mumsfillibabba! 😉

3 reaktioner på “Två timmar gym”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *