Zoega Blue Java

Godmorgon!

Det första jag gör innan jag går och lägger mig är att förbereda kaffekannan till morgonen. Det är så viktigt för mig att få en kopp så fort jag vaknar för utan min kopp med Zoega blue java så fungerar jag inte. På morgonen vill jag alltid ge full uppmärksamhet till pojkarna och dessutom så har lite annat att tänka på när vi kliver upp och därför brukar jag fixa allt till mig själv på kvällen innan. Så som att plocka fram morgondagens kläder, packa träningsväskan, fixa kaffekannan osv.

Jag kan vara hur trött och sliten som helst, men så fort jag tar första klunken med kaffe så känns allt bra igen. Beroende? Ja, det skulle vi verkligen kunna kalla för ett beroende. Någon som känner igen sig eller är jag extrem med mitt morgonkaffe?

zoega_blue_javaJag är nu inne på min andra kopp nu och fick lite tid över till blogg och mail medan Filip sitter på golvet och leker med lego och Oskar ligger under sitt babygym och jollrar. Den här morgonen blev riktigt bra, lugn och väldigt, väldigt mysig. <3

3 reaktioner på “Zoega Blue Java”

 • Amanda skriver:

  Åh haha, jag är precis likadan! Utan kaffe klarar jag mig inte.. Undrar hur det ska bli med kaffeberoendet när jag får barn i framtiden! Kram

 • Mimmi skriver:

  Mmmm. Kaffe.
  Förr drack jag 4-5 koppar om dagen. Började med kaffe.
  Sedan fick jag magkatarr vid 23 års ålder och högt blodtryck vid 38. Så nu dricker jag kamomillte på morgonen. Den är mjuk för magen. Sedan 1-2 koppar kaffe per dag. Älskar kaffe! Men dricker inte längre kaffe på tom mage.
  Kram

 • Il skriver:

  Varför dricker du inte ekologiskt kaffe? Det och bananer är det absolut viktigaste att köpa ekologiskt och Fair trade! Hur ser du på det i övrigt? Köper ni ekologiskt?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *