Drömma sig bort

Hej!

Jag kom precis hem från gymmet nu. Det blev ett intentivt och bra träningspass idag igen. Det är verkligen skönt att ha någon ”hobby” som man kan komma iväg på varje dag nu när det är så fruktansvärt tråkigt väder ute..

profil

Ibland när dagarna är lite trista, som idag då vädret är grått och kallt så brukar jag drömma mig bort till något bättre. Som förut idag så fick jag världens sug att bo på hotell. Jag vet inte varför jag tycker att det är så underbart med hotell, men det är bara så mysigt på nåt sätt. Först och främst så kommer man iväg för en stund, sen får man allt fixat och ordnat för sig, så som städning, bäddad säng, vikta och fräscha handdukar, frukostbuffé, roomservice, a du fattar grejen. Det är lyx att bo på hotell helt enkelt och jag älskar det!

Nu var ju vi nyss i Göteborg och det var supermysigt, men det blir ju lite omständigt att åka ”så långt” bara för att bo borta för sakens skull. Men det finns ju massa populära hotell i Oslo som man kan bo på om man vill. Jag ska tjata på min älskade man om att åka iväg en sväng med barnen. Något härligt spahotell skulle inte sitta helt fel precis. 😉

Ett ställe som jag är riktigt sugen på att bo på är The Thief på Tjuvholmen i Oslo.

hotell_the_thiefBilder lånade från thethief.com

Dock tror jag inte att det är ett hotell man tar med barnen på, men vem vet, kanske vi kan skaffa barnvakt någon gång och åka dit bara jag och M.. Våran fyraårsdag börjar ju närma sig. Tänk att vi träffade varandra för första gången någonsin för bara fyra år sen. Det är rätt så mycket som har hänt sen dess. Men är det rätt så är det och då går det undan, speciellt när båda är så impulsiva, tar dagen som den kommer och gör precis, exakt det som vi önskar och det som faller oss in. Jag kunde inte bett om fyra mer perfekta år tillsammans. Så vem vet, kanske vi kan fira våran dag genom att bo i en svit på The Thief, gå på deras spa och äta i deras lyxiga restaurang. Nää, det hade verkligen inte suttit fel.  Drömmar, drömmar.. <3

profilbild

18 reaktioner på “Drömma sig bort”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *