Lekgrind

Godmorgon!

Igårkväll när hela familjen var hemma så började vi att bygga..

bygga_lekgrindFör ett tag sen så fick vi låna en lekgrind av våra vänner och eftersom jag fortfarande var gravid då så la vi upp den på vinden så länge eftersom vi inte hade användning för den just då. Men plötsligt så kom jag på att vi hade den och sprang upp och hämtade alla delar och bar ner dom för att börja bygga ihop lekhagen/lekgrinden med mina pojkar.

bygga_lekhage

Filip är väldigt lik mig på många sätt, till exempel så älskar han att bygga, pilla och greja, så att bygga grind så här på kvällskvisten var en riktigt bra idé faktiskt. Annars brukar han vara rätt så trött och gnällig efter han kommit hem från förskolan, men nu satt han koncentrerad och hjälpte till och byggde.

lekgrind_lekhageDen här lekgrinden är perfekt nu när man har två små pojkar. Här kan jag lägga ifrån mig Oskar och vara säker på att han ligger säkert och har det bra. Eller så kan Filip få sitta där och leka om han har lust med det. Vi får helt enkelt vänta och se hur mycket använd den blir, eller om den kanske bara står i vägen i vardagsrummet. Det återstår helt enkelt att se. 🙂

Nu har vi precis ätit frukost tillsammans här hemma. Filip vaknade inte fören kl 8, så därför hann vi inte med att han skulle äta på förskolan. Men jag gillar inte att väcka honom när han ligger och sover så sött och ibland kan det ju vara skönt med sovmorgon också. Efter att vi har lämnat Filip sen så ska jag och Oskar åka och möta Amanda och Alma. Det blir träning idag igen! Känns som att vi kommit in i ett bra flow nu och idag ska vi köra stenhårt på rumpa och ben. Härligt! 😉

1 reaktion på “Lekgrind”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *