Kinetic sand

Det här kan nog vara Filips häftigaste leksak för tillfället. Hehe, eller hela familjens favoritleksak kan jag väl erkänna! 😉leksak_barn

Den här coola sörjan heter Kinetic sand och den köpte vi till Filip när vi var på Universeum förra helgen. Vi tänkte att det kunde vara kul att köpa något speciellt som han inte redan hade, så som lego, bilar och gosedjur. Men det här är en typ av leksak som vi aldrig sett eller hört talas om förut..

kinetic_saft_recension

Det är någon häftig formula som gör att sanden håller ihop sig och inte smutsar ner, utan man kan ta ihop den och forma, men så fort man tillför luft så smulas det sönder och blir till sand. Superhäftigt och svårt att förklara hur det känns för någon som inte har känt på det själv. Man måste med andra ord prova för att förstå, men sjukt coolt är det!

kinetic_sand

Dagen har varit lite sisådär och fram och tillbaka med Filip. Ena sekunden verkar han må tipptopp och är på jättebra humör och andra sekunden verkar han riktigt, riktigt dålig och bara skriker. Vi var iväg med honom hos läkaren förut som konstaterade att han har vätska i örat och en kraftig förkylning, men tyvärr finns det ingenting att göra åt det mer än att vila och försöka äta och dricka. Så det har vi gjort idag och nu den sista tiden innan läggdags så har vi lekt med Kinetic sand och ätit glass.

leksak_kinetic_sandKlockan är läggdags för vår stora pojk nu, så M är uppe och nattar honom. Jag och Oskar har ställt fram massa kvällsmys och väntar på att klockan ska ticka fram till Idol. Jag måste bara säga att Simon är vår överlägsna favorit här hemma, men sen tror jag även att Amanda kommer att komma till Globen, så det blir nog dom två det står emellan i slutändan skulle jag tro. Dom är superduktiga allihopa så Idol är faktiskt vår Tvhöjdpunkt på veckan. Supermysig fredagssysselsättning 😉

Nu får vi hålla alla tummar och tår att Filip sover hela natten och vaknar pigg som en nötkärna imorgon så att vi kan få komma ut i den friska luften en sväng. Kram på er alla och go kväll!

2 reaktioner på “Kinetic sand”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *