Photobooth

Idag gör vi det som funkar! Filip är trött, hängig, febrig och inte alls helt hundra tyvärr. Han verkade relativt pigg när han vaknade men det blev nästan värre och värre med hosta och slem, så vi ska till läkaren kl 14.30 för att kolla så att det inte är någonting han behöver medicin för att bli av med. Hoppas inte öroninflammationen har kommit tillbaka bara. Phu. Aja, idag har vi i alla fall gjort det som funkar. Vi har ätit glass och pannkakor och sen har vi lekt med lego, byggt koja och facetimeat med mormor och morfar. Efter att vi la på facetime så blev Filip så ledsen när han inte längre fick se sig själv, men då kom jag på den smarta idén att öppna Photobooth på datorn. Så det underhöll honom under en liten stund till och fick han på bra humör igen! 😉

photoboothDet stämmer – jag har inga byxor på mig för dom kissade Oskar på och sen gnällde Filip så fort jag försökte gå upp för trappan, så det var bara att acceptera läget och vara byxlös!

Jag har precis lyckats få båda barnen att somna. Jag satt och vaggade Oskar i sin babysitter, samtidigt som jag klappade Filip på ryggen när han låg i sin säng. Jag har blivit en expert på multitasking och känner mig som en superwoman när jag får till det!

Nu ska jag njuta av tystnaden och lägga mig på soffan och vila tills pojkarna vaknar och det blir fullt ös åter igen. Älskar mammalivet 😀 Hihi.

3 reaktioner på “Photobooth”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *