Fars dag

Godmorgon och grattis till alla pappor på fars dag!

Eftersom mina barn har en så otroligt fin pappa så ville jag fira honom lite extra denna dag och smög ner så fort jag vaknat med Oskar så att han skulle få en sovmorgon. Jag började göra i ordning frukost och tände massa ljus så att det skulle vara mysigt när han kom ner.

fars_dagJag tänkte först att jag skulle gå upp och väcka honom med frukost på sängen, men insåg rätt så snabbt att det blev svårt när man har två pojkar som också skulle vara med. Så det blev all tänkbar frukost framdukad på matsalsbordet, en stor kanna kaffe och tända ljus för att höja mysfaktorn till max. När han kom ner fick han en puss och presenten från oss.

fars_dagHan fick en tid hos tatuerare för att fylla i sitt band som han har på armen. Han har länge pratat om att fylla i Filips och Oskars datum men har aldrig fått tummen ur. Så nu har jag bokat en tid åt honom så att det äntligen ska bli av. 🙂

fars_dag_2015

Jag är så glad att det finns en dag som firar alla pappor där ute. Min man är verkligen guld värd och den finaste pappan jag kunde tänka mig för mina barn. För honom finns det inget viktigare i livet än att ta hand om sin familj och kärleken som jag och mina pojkar känner för honom går inte att beskriva. Vi älskar dig M.

Sen vill jag såklart också säga ett speciellt grattis på fars dag till min egen pappa. Jag älskar dig!

2 reaktioner på “Fars dag”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *