Tack Netflix

När man har dagar då man inte mår så bra och inte orkar så mycket så är jag evigt tacksam över att Netflix finns! 😉 Att kunna scrolla igenom mängder med serier och filmer är guld värt när man inte riktigt vet vad man önskar att se på eller har någon direkt fantasi. På förmiddagen har vi sett på barnserier och nu när Filip sover middag så tänkte vi hitta något för mig och M att se på och Oskar ligger och suttar på sin Netflix-napp och somnar nog in rätt så snart han med.

netflix

Jag är evigt tacksam över att M kunde vara hemma från jobbet idag och hjälpa till med pojkarna. Speciellt nu när Filip mår bättre så har hans energinivå stigit med 200% och då är det svårt att hänga med i hans tempo när man själv inte mår så bra. Jag mår nämligen inte helt prima, men med lite Alvedon, C-vitamin och kaffe så känner jag mig lite bättre som tur är och hoppas att jag inte ska bli mycket sämre så att jag orkar med morgondagen då M måste tillbaka på jobb.

kaffeFilip har inte behövt någon smärtstillande idag och verkar faktist må bättre och bättre ju längre tiden går, så imorgon får han förhoppningsvis gå till förskolan igen. Det känns bra eftersom jag själv börjar bli dålig och behöver vila.

Nä hörni, nu ska jag lägga ifrån mig datorn och ge serien Marco Polo en chans. Hej så länge! 😉

3 reaktioner på “Tack Netflix”

  • Emma Sofie skriver:

    Vi har också netflix hemma och det är perfekt när man vill ligga och småglo på något, eller hitta något åt barnen. Det finns rätt mycket till dem också.

  • Mamma skriver:

    I och med att du skrev att han hade feber imorse så borde han vara hemma minst en dag till. Man ska ha en (helt) feberfri dag hemma innan man går tillbaka till fsk, halsfluss är väldigt smittsamt.

  • ISA skriver:

    dina bilder är alltid så mysiga! får sån härlig känsla av dem 🙂 Och ja, Netflix är GUUULD<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *