Du och jag

Godmorgon!

Då var allt tillbaka till det (relativt) normala igen. Filip är på dagis och M är på jobbet så nu är det bara jag och minstingen som är hemma och myser. Dock har tyvärr både jag och Oskar blivit sjuka.. Jag har haft min värsta natt någonsin och jag minns inte senast jag mådde så dåligt. Jag hade hög feber och frossa, trots att jag tagit smärtstillande så låg jag och huttrade, så jag fick ta en extra och be M hålla om mig tills jag till slut somnade och vaknade upp lite senare i min svett.. Nu på morgonen var det också illa, febern var tillbaka och jag skulle upp och ta hand om både Oskar och Filip samtidigt och försöka förbereda allting till förskolan, samtidigt som jag mådde pyton.. Så denna morgonen var minst sagt lite jobbig för mig, men nu kom jag och min lilla plutt hem igen och det enda som står på schemat idag är att kurera oss och mysa.

min_bebis

Bara att få sitta och se på min lilla ögonsten i lugn och ro ger mig en sån obeskrivligt befriande känsla i hela kroppen och för en liten stund så känner jag inte efter hur jag mår. Jag lever i nuet och där är det bara min älskade son och jag.

familj

Han är två månader nu och det är så mycket nytt som hänt. Han får bra ögonkontakt och skrattar med mig och härmar. Det är så häftigt hur han utvecklas och jag bara smälter av att se på honom så fin jag tycker att han är, min lilla prins.

mammalivetNu ska jag sätta på en stor kanna med kaffe och hoppas på att vi mår bättre under dagen.. Håller det i sig som det är nu så får vi försöka stå ut och vänta ut sjukdomen, men om det blir det minsta värre så ringer jag läkaren för det här är på grensen till outhärdligt…

Hoppas ni andra mår bättre än oss, är friska och krya och får en strålande fin onsdag 🙂

7 reaktioner på “Du och jag”

 • Rebecca skriver:

  Krya på dog stackare! Kör c-vitamin 🙂 hur mår Oskar?

 • Rebecca skriver:

  Haha dig såklart…. 🙂

 • Linda skriver:

  Hoppas att ni snart är pigga igen.
  Måste vara helt fantastiskt att se hur bebis utvecklas.
  Jag längtar ihjäl mig tills vi får träffa våran lilla krabat, men det dröjer länge och det kan hända mycket på vägen fram till Maj månad.
  Önskar dig en bra dag
  Kram Linda

 • mimmi skriver:

  Här säger de har feber fem dagar ring vårdcentralen. Om de inte är väldigt slöa och trötta så bara vänta ut.
  När jag väl kommit dit så har de ändå konstaterat virus. Dvs bara vänta ut. Penicillin kan man bli immun mot om man får ofta.
  Min äldsta har astma så det är inte kul. Många vakennätter med hosta. Yngsta hostar också massor jämt vid förkylning. Två kuddar och hostmedicin.
  Min äldsta hade” 99 dagars hosta ”en gång. Fy.
  Knäcker den bäste.
  Jag har även många ggr tryckt i vätska med medicinspruta i mun på barnen då de ej druckit. Jouren sagt det.
  Det är ett helvete med sjukdom.
  Kram o krya på.

 • Julia skriver:

  Är det smidigt för dig att ha Filip på dagis? Jag ska ha andra barnet i juni och funderar mycket på det där med att ha stora sonen på dagis.. Känner att det kanske blir mer som en stress att lämna och hämta!? Eller så går det jätte smidigt, blir inte klok på det! Haha!
  Krya på er! Kram

  OSLOFRU SVAR:
  Ja, vi är väldigt nöjda över beslutet att ha Filip på dagis! Han stortrivs och får lekt av sig på dagarna och jag får egentid med bebis. Det går smidigt att lämna och hämta och jag tycker verkligen att det är superduperbra med förskola! Filip har lärt sig massor där och längtar varje dag efter att få gå dit. 🙂 kramrkam

 • Jhennifer skriver:

  Åh stackarn. Hoppas ni Kruse på er sötisar båda två ❤️

 • Jhennifer skriver:

  Åh stackarn. Hoppas ni Kruse på er sötisar båda två ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *