Kinder

Godmorgon!

Antledningen till att det varit så tyst på bloggen från min sida är för att jag är väldigt, väldigt sjuk. Jag minns inte senaste gången jag mådde så här fruktansvärt dåligt, så igår kunde jag inte ens se på dator/tv/mobil utan att bli illamående. Jag hade så hög feber att jag nästan yrade. Tack och lov så var Filip på dagis och Oskar är så lätt att ha hand om. Vi sov och ammade hela dagen till M kom hem från jobbet. Han hade med sig mitt favoritgodis hem, dock hade jag ingen aptit alls och det sista jag var sugen på var godis, men det är ju tanken som räknas 🙂

kinder

Han köpte inte bara Kinder till mig, han lagade även soppa och stoppade om mig i sängen sen redan klockan 19.00. Sen sov jag hela natten, förutom när jag fyllde på med smärtstillande på grund av att febern steg. Men M tog hand om Oskar hela natten så att jag skulle få sova. Jag är så oerhört tacksam över att jag har en så fin och omtänksam man som bryr sig så mycket om mig. Visst känner jag mig aningen bättre idag, men jag är fortfarande väldigt sjuk och kommer antagligen inte orka göra någonting annat idag än att försöka sova så mycket jag bara kan.. Hoppas ni har förståelse över att det kanske blir lite mindre bloggande tills jag mår bättre. Kram till er alla så länge så tittar jag in här när jag får ork igen. <3

 

2 reaktioner på “Kinder”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *