Italien

Godmorgon!

Jag är fortfarande sjuk, men febern är inte längre lika hög och jag yrar och kallsvettas inte längre. Men nu har jag däremot fått extremt ont i halsen så jag kan inte prata eller svälja, så jag har ringt och fått en tid hos läkaren idag klockan 10. Gissar jag rätt så har jag också åkt på halsfluss, men vi får se vad doktorn säger.

Jag tänkte prata om något helt annat och något som jag längtar efter och ser fram emot, nämligen våran resa till Italien i vår. Min mamma och pappa firar nämligen 30 år i bröllopsdag och ville bjuda med mig och min familj, samt min bror och hans sambo till Italien. Dom har hyrt ett hus där och så fick vi komma och stanna så länge vi ville. Jag och M tänkte såklart passa på att stanna så länge som möjligt när vi väl ska åka någonstans, så vi kommer att vara där i två veckor och det ska bli så otroligt skönt att få komma bort en sväng till värmen när våren kommer. Här är utsikten från huset där vi kommer att bo:

utsikt

Ni kan ju bara gissa om vi längtar! Jag tycker att det är så fint av mina föräldrar att vilja bjuda med oss på det här och vara en del av deras firande. Det är så romantiskt och fantastiskt att dom hållit ihop i 30 år och är lika kära nu som dom var när dom träffades. Det är sån kärlek jag alltid strävat efter och tack och lov så fann jag den för snart 4 år sedan. Vi har varit gifta i 2 år och längtar till den dagen vi får bjuda med barn och barnbarn på en resa då vi firar 30 ihop. 😉

Detta kommer att bli vår första resa med barnen till värmen. Vi har ju rest tidigare, till Stockholm och Göteborg och så, men det känns inte som utomlands för oss eftersom vi är Svenskar, så det räknas inte. Så detta blir första riktiga utomlansresan med barnen och det ska bli så otroligt roligt att få visa dom allt som Italien har att bjuda på. Den goda maten, värmen, arkitekturen, kulturen.. Ååå så jag längtar. <3

3 reaktioner på “Italien”

 • Sara skriver:

  Men usch vad jobbigt. Krya på dig och hoppas det vänder snabbt. Härligt att du har något fint att längta till iallafall. Ser helt ljuvligt ut.

  OSLOFRU SVAR:
  Jo tack 🙂

 • mimmi skriver:

  Härligt härligt.
  Grattis till dina föräldrar.
  Jag och sambon varit ihop i 19.5 år snart. Två barn. (Jag är 41)
  Kram

  OSLOFRU SVAR:
  SÅ underbart, grattis till er 😀

 • Mari skriver:

  Vad roligt! Adrian fick följa med till Italien två gånger i år. Vi älskar Italien hela familjen. Ni kommer att få det underbart! Vart är det ni ska åka?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *