Mina tankar till Paris

Godmorgon!

I morses vaknade vi till skrämmande nyheter om terrorattacker i Paris. Det första jag gör när jag vaknar är alltid att kolla på min telefon och där står det ”Din vän har markrats som i säkerhet i samband med Terrorattack i Paris”. Jag fick en jobbig känsla i kroppen och sprang ner till vardagsrummet där M och Filip satt. Dom hade vaknat tidigare och ville låta mig och Oskar sova vidare så att vi skulle bli ordentligt friska.. När vi kom ner så står nyheterna på och M berättar för mig vad som hänt. 🙁

Herregud så hemskt, jag finner inga ord.. Vill bara sända all min kärlek till er i Paris, alla som blivit drabbade och alla anhöriga. <3

Tack och lov är det helg och jag har min man hemma hos mig igen. Det känns underbart att ha honom här när jag vaknar och få krypa upp i hans famn och känna mig omhändertagen och det tycker Oskar också. 🙂

pappaFilip springer runt här hemma som en liten Duracellkanin och tycker det är svinskoj att hela familjen är samlad. Jag sitter med en kopp te och njuter av att inte behöva ha fullt ansvar över barnen och för ovanlighetens skull bara kan sitta och slappna av lite grann. Och Oskar sitter i pappas knä och storkoser sig. Kosa=Mysa 🙂 Tycker att det är ett ord som låter mycket bättre på norska än svenska faktiskt, eller vad säger ni?

terrorattack_i_Paris

Nu ska vi äta frukost här hemma och starta denna dagen. Jag mår betydligt mycket bättre än vad jag gjorde igår så nu hoppas vi att förkylningen försvinner successivt med snabbt dom kommande dagarna..

Jag önskar er en fin lördag och återigen, alla mina tankar och kärlek till Paris. <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *