En perfekt söndagsmorgon

Godmorgon!

Imorses vaknade jag upp i min säng, sovandes jämte Oskar, av att Filip och M kom in med frukost på sängen. Ingen anledning alls, bara för att. Vi satt och åt och myste i sängen en lång stund och gick sen ner i vardagsrummet.

nalle_phu_pyjamasHär nere fortsatte myset. ”Filip, ska du ge Oskar en kos?”

syskonkarlek

Hihi, dom är så söta mina pojkar och jag smälter varje gång dom är så goa mot varandra. Finns inget bättre!

syskon

Solen skiner idag och jag mår bättre, är inte helt frisk, men med en sån här fin morgon så kan man ju inte må annat än bra. Vi får se vad vi hittar på idag, men nu klättrade Filip upp i mitt knä och vill gosa, så nu får jag lägga ner här! Hörs lite senare 😉

1 reaktion på “En perfekt söndagsmorgon”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *