Huset redo för vintern

Idag har det varit relativt fint väder och vi alla har mått rätt så bra faktiskt och har därför kunnat vara ute och förbereda huset och tomten inför vintern.

drömhusetNu är allt klart här ute och väl förberett för snön som tydligen ska komma nu till veckan. Vinterskyddet är på över poolen, grillen och utemöblerna står under presenning och alla leksaker och andra grejer har vi ställt in i garaget.

vinterklader_barnFilip har varit fullt utrustad med ullunderkläder, sin gamla mössa från förra året som passar både honom och lillebror, varm overall och supervarma vantar. Nu börjar det bli riktigt kallt ute så det känns bra att vara klädd rätt från topp till tå. Oskar har stensovit i sin vagn under hela tiden som vi var ute och vaknade inte förens vi kom in igen.

bebis_vinterklader

Vi känner oss jätteduktiga att vi fått gjort så mycket idag och känner oss väl förtjänta av att luta oss tillbaka framför en brasa med varsin kopp varm choklad.

Trevlig söndag allesamman <3

6 reaktioner på “Huset redo för vintern”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *