Ett litet blomsterbud

Se vilken vacker bukett som pryder vårt köksbord. 🙂

blombukett

Glömde ju helt av att berätta hur söta mina pojkar var häromdagen. Jag var ju sjuk och orkade inte riktigt hänga med på allt, så M och Filip var iväg en kort sväng och när dom kom hem igen så kom min älskade lilla pojke springande mot mig med en stor bukett blommor i famnen.

blomsterbudHan vet allt hur han ska få sin mammas hjärta att fullständigt smälta. Jag älskar blommor och det är så mysigt att ha en fin liten bukett på köksbordet. Denna kändes helt rätt i färgerna just nu när det är lite mörkt och trist ute. Lite rosa i olika nyanser passar mig och mitt hem alldeles utmärkt. 😉

rosa_blommor

Här hemma är det för övrigt fullt snökaos och en massa slask och eftersom vi fortfarande inte har bytt till vinterdäck på båda bilarna så sa M att han kunde lämna Filip på dagis imorgon. JIPPIII säger jag, för det innebär att jag och Oskar får sovmorgon. Nu hoppas jag verkligen att han vill ligga och dra sig läääääänge imorgon bitti så att jag får sova så länge jag bara orkar. Snacka om skönt! Det är lyx som bara en ammande mamma kan förstå sig på 😉

2 reaktioner på “Ett litet blomsterbud”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *