Morgonpigg

Godmorgon!

I dag ville Filip upp och hoppa redan klockan 5. Morgonpigg som sin kära far vill jag lova! Som tur var så var M redan uppe och satt med honom i en timma innan han var tvungen att åka till jobbet och väckte mig. Så då gick vi ner och så jag lilleman i soffan och gav honom en Kuli.

kuli

Filip äääääälskar Kuli och surplar i sig en box snabbt som blixten.

pyjamasTror möjligen orange är lite av hans favoritfärg för allt som är orange älskar han, speciellt sina orangea brandbilsstrumpor som han ville ha på sig idag. 🙂

storlek_strumpor_barn

Oskar låg kvar och sov första timman, så jag och Filip fick gjort en massa nu på morgonen. Vi har lagat matlåda och packat ombyten till förskolan, bytt blöja, klätt på oss, gjort klart dubbelvagnen för promenaden sen och nu sitter Filip och ser på Talking Tom på sin Ipad och jag har precis hämtat Oskar som vaknade precis.

Vi har varit superslarviga i år och bara bytt till vinterdäck på en av bilarna, så idag får jag gå ner till förskolan med Filip. Jag är fortfarande inte helt 100% frisk så det blir ingen omväg på vägen hem som jag brukar ta, utan jag får gå raka vägen för att inte ta ut mig för mycket. Sen, hörni, idag tänkte jag faktiskt börja med ett nytt målarprojekt! Det var alldeles för länge sen jag målade nu och jag känner mig riktigt sugen faktiskt. Det kommer bli abstrakt konst på en större duk. 🙂 Visar er sen om jag får färdigt nåt, annars får ni hålla er tills jag är klar! 😉

Ha en strålande fin måndag allihopa! Kramar S

6 reaktioner på “Morgonpigg”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *