Lyxigt

Godmorgon!

Detta var verkligen lyxigt! Att få sova så länge vi bara orkade och sen inte ha någonting att stressa med på morgonen. Jag vaknade av mig själv strax innan åtta och kände mig utvilad. Sen låg jag och tittade på min älskade lilla bebis som låg och sov jämte mig. Han såg så lugn och fridfull ut så jag lät han ligga kvar en stund medan jag gick upp i lugn och ro för att tvätta mig i ansiktet, klä på mig mjukiskläder och göra mig klar för dagen. Precis när jag var färdig så hörde jag att Oskar vaknade till så då satt jag mig hos han i sängen och myste lite grann innan vi gick ner på nedervåningen.

Jag satte på kaffe och la Oskar jämte mig i soffan. Tvn var avstängd, telefonen låg fortfarande uppe i sovrummet och datorn var avstängd. Det kändes skönt att bara avnjuta en kaffe i tystnaden tillsammans med Oskar som låg jämte och jollrade.

Oskar

Det är så mysigt med honom nu för han tar kontakt och snackar tillbaka när jag pratar med honom. Nu menar jag inte att han pratar, utan när jag säger ”Oooooh” så härmar han. 🙂

bebis_2_manader

Det finns inget bättre än att se honom skratta tillbaka när jag ler mot honom. Alla perioder med barnen är så häftiga och man anpassar sig liksom samtidigt som barnen utvecklas. Först när Oskar kom och han bara låg still och knappt öppnade ögonen så var det en underbar period, men nu när han börjar vara mer vaken och härmas så är ju det helt obeskrivligt kul! Jag gläds så åt dom små rörelserna och dragen i ansiktet och njuter verkligen av den åldern han är i nu och av alla framsteg han gör.

bebis

Man får ta vara på denna tiden vi har tillsammans nu för rätt som det är så har tiden sprungit iväg och då vill jag inte känna att jag missat något. Idag ska vi fortsätta dagen så som den startat, ingen stress, inga måsten, bara en dag av lugn och ro fylld av mys och massa kärlek. <3

2 reaktioner på “Lyxigt”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *