Med och utan smink

Hej på er!

Som ni vet så har jag ju alltid haft akne och mina komplex över det har varit enorma, men på den senaste tiden har aknen försvunnit till min stora förhoppning. Dock har jag ärr kvar, men som tur är så finns det sätt att underlätta att prickarna syns och det är helt otroligt vad man kan trolla bort sina komplex med lite smink!

fore_och_efter_sminkTyckte det var lite kul att fota både innan och efter jag gjort mig i ordning idag. Jag sminkar mig faktiskt väldigt sällan, tro det eller ej. Men jag har lärt mig att trivas med den jag är och sen får folk tycka vad dom vill om mig, mina ärr och hur jag ser ut. Däremot så tycker jag det är roligt att fixa till mig ibland och visst ökar självförtroendet med 1000% när man känner sig lite fin.

with_and_without_makeup

Yeye, this is me, with and without makeup! 😉

funny

Puss på er!

19 reaktioner på “Med och utan smink”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *