Ull och mammaträff

Godmorgon!

Som ni vet har ju snön redan lagt sig här hemma hos oss och därför är det superviktigt att klä barnen rätt. Vi har köpt massor med ullunderkläder till Filip så att han ska kunna hålla sig varm i förskolan när dom är ute och leker.

ullunderklader

Jag tänkte att vi skulle ta en promenad ner till dagiset idag och även fast det inte är så långt så känns det ändå bäst att klä oss ordentligt så vi inte fryser. 😉

ull

Sen lite senare idag så ska jag och Oskar gå på barselgruppe. Vad det svenska ordet är vet jag inte helt, men det är en grupp i alla fall där mammor träffas som har fött barn under ungefär samma tid på året. Gruppen träffas första gången hos jordmor/barnmorskan och sen kan man ta varandras kontaktuppgifter om man eventuellt har lust att träffas igen. Första träffen var förra onsdagen men då var ju jag sjuk, så jag missade den. Men idag ska alla träffas för andra gången så då tänkte jag hoppa in och hoppas på att jag är välkommen in i gruppen! Det ska bli supermysigt att träffa mammor i samma situation och stadie i livet. Håller tummarna att det blir en bra träff. Jag känner ju inte alls många här dit vi har flyttat nu så jag hoppas att jag träffar någon/några som jag känner att jag klickar med. 🙂 Hoppas, hoppas!

2 reaktioner på “Ull och mammaträff”

  • Mari skriver:

    Ett tips är att ha en enkel T-shirt över ullunderstället när han är på förskolan. Förhoppningsvis är det bara T-shirten som blir smutsig och det räcker att byta den. 🙂

    OSLOFRU SVAR:
    Smart!! Tack för tipset! 😉

  • joherman89 skriver:

    Mammagrupp eller föräldragrupp säger i alla fall jag och mina vänner =) Längtar efter snö här nu också, men det bara regnar. Usch!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *