Black Friday

Hej hörni,

Tänkte att jag skulle tipsa er om vad som händer om exakt en vecka från och med nu. Har ni hört talas om ”Black Friday” någon gång? Det är dagen efter Thanksgiving som man firar i Usa och är alltså den sista fredagen i November. Då kör man igång med en sjudundrandes rea och det är den dagen då man kan säga att julhandeln inleds. Vi i Norge har tagit efter denna dag och har, i alla fall så länge jag kan minnas, haft mängder med tillbud och erbjudanden i alla butiker just denna fredagen. Nu har det även blivit populärt i Sverige vad jag vet och jag tycker det är en superkul idé och perfekt att passa på att julhandla alla klappar just denna dagen.

Men som ni vet så är inte jag så superförtjust i stressen som kommer med när man ska handla samtidigt som resten av Norges befolkning på butikerna på en och samma dag. Så därför är jag ett stort fan av internettshopping! 😉 Som tur är så har ju dom flesta, så som Nelly, Cdon, Zalando, Elgiganten, Stylepit, Elkjøp osv, tagit efter det här med Black Friday och kör massor med grymma tillbud denna dagen. Alla hemsidor har lite olika typer av sätt att erbjuda sina kunder dom bästa priserna denna dagen. Vissa kör rabatt på alla varor, medan vissa kommer att ha ofattbart låga priser på utvalda varor. Crazy day med andra ord!

black_friday

Jag har massor av saker som jag måste handla, men jag väntar till Black Friday då jag hoppas att det som står på min lista ska komma på tillbud. Till exempel så är jag på jakt efter en GoPro videokamera så att jag kan börja göra videos till bloggen. Vet att det är många av er som bett om det och dessutom önskar att se mer av mitt hus. Men eftersom det är så svårt att fånga rummen här hemma på bild så tänkte jag att det kunde vara ett smart sätt att filma istället så att ni får en bättre bild av hur vi har det. Jag hoppas verkligen att någon av alla butiker kommer att rea ut en sån videokamera just på Black Friday, för i så fall blir jag vääääldigt glad! 😉 En sak som jag blev ganska så överraskad över var hur mycket just Cdon satsar på just Black Friday. Jag har alltid trott att dom bara sålde cd-skivor och har egentligen har jag inte varit inne på deras sida något vidare, men tydligen så säljer dom ju allt från hemelektronik till badrumsinredning och livsmedel, så vem vet kanske det är just dom som kommer att ha tillbud på en GoPro? 😉 Cdon kommer att ha mängder av rabatter under deras Black Friday och varje timme kommer ett nytt erbjudande publiceras på deras hemsida, så för dig som vill passa på att storfynda gäller det att hålla koll hela dygnet. Shoppingen börjar på tolvslaget natten mellan den 26e och 27e november och fortsätter i 24 timmar ända till fredag övergår till lördag. Helt otroligt så spännande, jag kommer sitta på helspänn hela denna dagen känner jag! Det blir ju e hel del pengar att spara så man får inte vara dum 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *