Tjejkväll

Ikväll var Sara här och hälsade på. Det var jättelänge sen vi sågs sist, men nu var det äntligen dags att hänga lite igen. Hon var så söt och hade rosor och choklad med sig, så det kändes nästan som att vi var på dejt. Hehe, skämt åt sido, det var så sött och jag var så glad över att äntligen få träffas igen. Filip var lite blyg i början, men sen släppte det efter bara någon minut och sen ville han glatt visa upp sin tågbana och sen äta kvällsmat tillsammans. Sara kom rätt så sent hit så därför hann hon bara vara med Filip en timma ungefär innan det var dags för honom att sova för natten. Jag var lite orolig för hur läggningen skulle gå eftersom det alltid är M som lägger honom. Men det gick faktiskt över all förväntan! Jag sjöng några visor och sen sa jag godnatt, pussade på honom och så gick jag ner. Sen fick jag gå upp en gång efter ungefär en kvart för att klappa lite på honom och berätta att jag var där och sen somnade han.

Så fort lilleman somnat så dukade vi fram tacos och satte oss i soffan framför tvn. Riktigt mysigt!

sara

I vanliga fall brukar vi se på Idol på fredagkvällar, men vi hade så himla mycket att prata om så jag missade helt att se på tvn. Jag hade nästan glömt hur kul vi faktiskt har ihop jag och fina Sara, men blir påmind varje gång vi ses hur underbar hon är! Nu har hon åkt hem och jag försökte lägga Oskar några gånger i sin vagga, men av någon anledning så vill han inte sova, så vi sitter uppe och kollar eftersnack efter Idol. Jipiiii att Simon gick vidare!! 🙂

Jag sitter och pratar i telefon med min älskling som är på väg hem. Det känns lite konstigt att han inte är här just nu. Jag känner mig liksom inte hel utan han, men det är väl så det ska vara när man träffat mannen i sitt liv. Min kärlek! Snart är han här och då ska jag pussa och krama lite extra på honom <3

Nu vill Oskar ha uppmärksamhet, godnatt alla fina läsare 🙂

3 reaktioner på “Tjejkväll”

 • Hanna skriver:

  Det låter som om ni hade en helt fantastiskt fredag! 🙂
  Trevlig helg

 • Martha skriver:

  Hur får ni F att ligga kvar i sin säng när ni nattar? Vidar skulle aldrig stanna inne på sitt rum om jag lämnade det innan han somnat. Vi har börjat prata om att vi måste få honom att vara trygg med att ”somna själv” nu (självklart efter saga/sång och godnatt-mys). Hur har ni lyckats vänja F vid att vara själv i rummet? Finns det något bra knep? 🙂

  OSLOFRU SVAR:
  Hmm, jättesvårt att svara på hur vi gjort egentligen. Tror bara att det är viktigt att få sitt barn att känna sig tryggt på sitt rum och veta att vi föräldrar alltid finns precis utanför när hen ska sova. Man säger att det tar ca 4 dagar för ett barn att lära sig nya rutiner. Så om man är tydlig med vad som gäller och gör exakt samma sak i 4 dagar så ska det liksom sitta på något magiskt sätt. 🙂 Det är bara att försöka och vara envis. Vi har alltid gjort exakt samma rutin med exakt samma vaggvisor sen Filip föddes, så jag tror han känner sig rätt så trygg i sin säng när det väl är dags att sova. 🙂

 • mimmi skriver:

  Det är kärlek det.
  Att inte känna sig hel utan sin respektive.
  Men även gå åt varsitt håll ibland och sakna varandra lite. Tjejkvällar och killkvällar är bra !! Kram

  OSLOFRU SVAR:
  Hihi ja det är det 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *