Lång sovmorgon

Godmorgon!

Som ni kanske förstår så fick jag en väldigt lång sovmorgon imorses. M kom hem rätt så sent och Oskar sov oroligt hela natten så därför blev det rätt så lite sömn på mig under natten. Men snäll som min man är så lät han mig sova ända till 10 i morses så på morgonen tog jag verkligen igen all sömntid jag förlorat under natten. Snacka om skönt, jag minns seriöst inte senast jag fick sova så länge.

Sen när jag kom ner så ropade Filip glatt ”Mammaaa!!!”. Hela han strålade och såg lycklig ut över att jag kom ner. Vilken lycka! 🙂

multitasking

Det är kul att jag är omtyckt av mina barn och desto roligare när båda vill gosa samtidigt. Filip är rätt så kelig av sig och vill dessutom ha uppmärksamhet exakt samtidigt som Oskar hela tiden, så då är det rätt så bra att jag är grym på multitasking. 😉

 

4 reaktioner på “Lång sovmorgon”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *