En lekfylld vinterdag

Idag har det varit en sån där riktigt härlig vinterdag ute. Vi klädde på oss ordentligt med kläder, så som ullunderkläder, fleece, overall, mössor och vantar så att vi inte skulle frysa. vinteroverall_barnSen tog vi en promenad ner till lekplatsen.

lekplatsFilip blev helt lyrisk när han såg att vi skulle till lekplatsen som är på hans förskola. Han ville visa allt han brukar leka med och sprang fram och tillbaka från den ena sidan till den andra. Det roligaste var att åka rutchkana och det var så roligt att se hur orädd han är! Jag själv stod på helspänn hela tiden och var dödsorolig att han skulle trilla och slå sig. Jag skulle, med andra ord, aldrig kunna vara förskolelärare för jag skulle vara så nervös hela tiden för alla barn som leker. Helst av allt skulle jag vilja hålla Filip i handen hela tiden och se till att han inte trillar, men så får jag säga till mig själv att hålla mig lite undan ibland så att han lär sig själv.

rutchkana

Han är så duktig och jag är så stolt över honom! Han håller sig i räcket och är försiktig när han springer omkring på lekplatsen. Visst händer det att han trillar och slår sig ibland, men så är det ju att vara ett nyfiket barn på upptäcksfärd 😉

gungaNär vi kom hem igen så var vi alla rosenröda om kinderna efter att ha varit ute i den kalla och friska luften. Vi tände brasan på nytt och kokade varsin varm choklad. Ett perfekt avslut på en supermysig söndag. <3

2 reaktioner på “En lekfylld vinterdag”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *