Grym kombo

Vi har verkligen haft en riktig mys-söndag idag. Morgonen vet ni ju hur den såg ut och hela förmiddagen har gått ut på att leka med Filip och när det var dags för honom att sova middag så satte vi oss i soffan och fikade med den grymmaste kombon i världen…

pepparkaka_blamogelost

.. nämligen pepparkakor och blåmögelost – Fy tusan så gott det är! Vi har fortfarande pyjamas på oss och gosar här hemma. Det känns bara mysigt att vara så här slapp på söndagarna, hade det varit måndag och jag fortfarande hade pyjamas på mig så hade det känts lite fel, men idag är det faktiskt helt okej! 🙂

oskar

Så fort Filip vaknat upp från sin middagslur så ska vi sätta på oss kläder och gå ut en liten sväng. Det är ju så fint väder ute idag med klarblå himmel, strålande sol och sådär lagom kallt, så vi tänkte gå ut och åka lite pulka och leka i snön.

Kramkram så länge!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *