9 months of happiness

Godmorgon på er!

Nu tänkte jag dela med mig av något vackert som jag kämpat med det senaste året. Vi har nämligen pusslat ihop en film från tiden då jag var gravid med Oskar och har tagit (näst intill) 1 bild om dagen i 9 månader för att dokumentera magen som växer. Ta gärna en titt på denna fina video och se hur min mage växer i takt med att årstiderna ändras.

 

 

Det har inte varit lätt att ta sig ut i snö och storm med naken mage för att få ta en bild om dagen under hela min graviditet, men när jag såg resultatet av filmen så tyckte jag absolut att det var värt det. Vilken lycka att ha som minne för resten av livet. <3

Dela gärna med er av videon till nära och kära för att sprida hur vackert och häftigt det är att skapa och välkomna ett nytt liv till världen . <3

 

Från och med nu kommer jag dessutom att börja video-blogga. 🙂 KLICKA HÄR för att komma till min youtube-kanal. Klicka gärna ”subscribe” om du har lust att följa mig och mina videos fram över! 😉

28 reaktioner på “9 months of happiness”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *