Workout – let´s go!

Heeej!

Min första video, filmat med min nya GoPro Hero 4. Enjoy! 😉

Glöm inte att subscriba på min youtubekanal för fler videos!

Nu ska jag och M baka födelsedagstårta till Filip som fyller 2 år imorgon. Go kväll på er!

1 reaktion på “Workout – let´s go!”

  • Marina skriver:

    Hej Susanna! Shit jag älskar din blogg och följer den ”slaviskt” 😀 den är grym och älskar verkligen din kanal på Youtube också! Men jag måste bara få fråga – vad använder du för program för att redigera filmerna med? Filmar och fotar själv massor så det vore kul att hitta nåt bra program att testa!
    kram/Marina

    OSLOFRU SVAR:
    Så kul att höra! 😀 Vad glad jag blir 😀 Jag använder GoPro Studios eftersom jag har en GoPro videokamera. Men om du har Mac så funkar Imovie väldigt bra att redigera i också. 🙂 Kram på dig och tusen tack för din fina kommentar 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *